Manuel Valls fa una crida al PSC

El candidat a l'alcaldia de Barcelona vol pactar amb els socialistes i apel·la a la "gent de seny" que votava CiU
Manuel Valls

El candidat a l'alcaldia de Barcelona Manuel Valls assegura en una entrevista al diari ARA que està disposat a pactar amb el PSC. "Barcelona necessita els socialistes, jo els necessito. Potser ells em necessiten a mi", defensa Valls, que fa una crida als socialistes catalans perquè s'uneixin a la seva plataforma electoral.

"Som al principi de la campanya, i incorporaré molts elements del catalanisme moderat, gent que ve del Partit Socialista, del maragallisme. I gent independent. Aquests espais seran oberts a Cs, al catalanisme moderat, a l'esquerra, i buscarem la gent que siguin els millors per a Barcelona", concreta.

"S'ha de ser generós, crec que per als barcelonins seria una aposta molt generosa i potent", afirma. L'alcaldable també apel·la als votants de "CiU, Trias o Puigdemont" perquè diu que "hi ha independentistes que poden votar per un alcalde que vol recuperar Barcelona". "La gent del seny que s'estima Barcelona, que sap que l'ordre és important, que són comerciants, aquesta gent no pot acceptar el desordre i l'aliança entre populisme i separatisme", avisa.

Valls defensa que, com a alcalde, podria "obtenir molt del govern de Madrid", que assegura que "ha d'escoltar Barcelona". L'exprimer ministre francès acusa l'alcaldessa Ada Colau de fer "perdre llocs a Barcelona en el rànquing internacional" per la seva "gestió amb el tema del procés".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides