Torra encarrega a Bosch que faci de ministre

L’exalcaldable d’ERC a Barcelona substitueix Ernest Maragall a Exteriors
Alfred Bosch i Quim Torra
Alfred Bosch i Quim Torra

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha demanat al nou conseller d’Acció Exterior, Alfred Bosch (ERC), que actuï com a “ministre d’Afers Exteriors” de Catalunya per "denunciar la situació d'amenaça dels drets civils i les llibertats polítiques". Torra, així mateix, ha manifestat durant l’acte de presa de possessió de Bosch que la principal tasca del nou conseller és aconseguir que es reconegui el dret de l’autodeterminació de Catalunya.

D'altra banda, el president de la Generalitat ha aprofitat per carregar contra l’Estat espanyol quan ha dedicat unes paraules de reconeixement a la tasca d’Ernest Maragall al capdavant d’Exteriors: “Heu fet una feina important per tornar a posar en marxa allò que l’esperit de venjança d’un estat embogit contra l’exercici democràtic de l’autodeterminació va desballestar en forma de 155”. 

ERC ha permutat Maragall i Bosch: l’un va de la Generalitat a la candidatura a l’alcaldia i l’altre fa el camí invers.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides