Bosch relleva Maragall a Exteriors

El president Torra ha signat el nomenament i demà el republicà prendrà possessió
Alfred Bosch
Alfred Bosch

El republicà Alfred Bosch, expresident del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona i exdiputat al Congrés, ja és oficialment el nou conseller d'Exteriors. Bosch substitueix Ernest Maragall, que a partir d'ara concentrarà els esforços en la candidatura a l'alcaldia de Barcelona. El president Quim Torra n'ha signat el nomenament aquest migdia al Parlament.

En un missatge a les xarxes socials, Torra ha donat la benvinguda a Bosch i ha agraït a Maragall la feina feta durant els sis mesos que ha estat al capdavant del Departament,

Per la seva banda, Bosch ha assegurat que afronta el repte "amb el màxim respecte i il·lusió" i ha defensat que "treballarem per fer que Catalunya sigui coneguda i reconeguda al món". En el seu primer missatge com a conseller també ha volgut tenir un record per l'exconseller empresonat Raül Romeva.

Finalment, Maragall ja s'ha acomiadat del seu equip a la conselleria assegurant que és un "extraordinari grup de servidors públics" i que ha estat un "privilegi". Maragall comença ara la cursa per aconseguir l'alcaldia de Barcelona, com a candidat d'ERC a les eleccions municipals del maig.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.