Bosch relleva Maragall a Exteriors

El president Torra ha signat el nomenament i demà el republicà prendrà possessió
Alfred Bosch
Alfred Bosch

El republicà Alfred Bosch, expresident del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona i exdiputat al Congrés, ja és oficialment el nou conseller d'Exteriors. Bosch substitueix Ernest Maragall, que a partir d'ara concentrarà els esforços en la candidatura a l'alcaldia de Barcelona. El president Quim Torra n'ha signat el nomenament aquest migdia al Parlament.

En un missatge a les xarxes socials, Torra ha donat la benvinguda a Bosch i ha agraït a Maragall la feina feta durant els sis mesos que ha estat al capdavant del Departament,

Per la seva banda, Bosch ha assegurat que afronta el repte "amb el màxim respecte i il·lusió" i ha defensat que "treballarem per fer que Catalunya sigui coneguda i reconeguda al món". En el seu primer missatge com a conseller també ha volgut tenir un record per l'exconseller empresonat Raül Romeva.

Finalment, Maragall ja s'ha acomiadat del seu equip a la conselleria assegurant que és un "extraordinari grup de servidors públics" i que ha estat un "privilegi". Maragall comença ara la cursa per aconseguir l'alcaldia de Barcelona, com a candidat d'ERC a les eleccions municipals del maig.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides