Torrent crida a l’ordre Cs i es torna a tensar el ple

El president del Parlament considera que Nacho Martín Blanco ha proferit "desqualificacions personals"
Roger Torrent

La sessió plenària d'aquest dijous ha viscut un nou focus de tensió. El president del Parlament, Roger Torrent, ha cridat a l'ordre al diputat de Cs Ignacio Martín Blanco en considerar que havia utilitzat una desqualificació personal i que això vulnerava l'acord al qual els grups van arribar la setmana passada.

Ha sigut durant la interpel·lació que ha fet el diputat a la consellera de Presidència, Elsa Artadi, sobre la CCMA. En acabar la seva intervenció, Martín Blanco ha assegurat que el president del Govern, Quim Torra, considera que els espanyols "només saben espoliar" i que els castellanoparlants "són bèsties tarades amb forma humana", en referència a antics articles.

Torrent ha considerat que es tractava d'una desqualificació personal i ha cridat a l'ordre. Una decisió que no ha agradat a Ciutadans, que ha considerat que l'afirmació s'emmarca dins el debat parlamentari i que l'advertiment de Torrent era "arbitrari". També en un sentit semblant s'han expressat la portaveu del PSC, Eva Granados, i el diputat del PP Santi Rodríguez, que han considerat que Martín Blanco no havia contradit l'acord.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.