Artur Mas ‘ven’ la Crida com “la gran casa del sobiranisme”

L'expresident diu que "abans era timoner" i que ara és el "metge de la tripulació"
Artur Mas a Catalunya Ràdio
Artur Mas a Catalunya Ràdio

L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha insistit en el fet que "la Crida hauria de ser la gran casa del sobiranisme", fent costat a la plataforma creada pel seu successor a la presidència del govern català, Carles Puigdemont, i a la que tots dos consideren que hi ha de tenir un paper fonamental el PDECat.

En aquest context, l'expresident Mas ha parlat de les pròximes eleccions municipals, i en referència a la candidatura per Barcelona ha afirmat que "ens hi juguem molt a Barcelona perquè és una peça fonamental del projecte general del país", afegint que "el PDECAT va triar Neus Munté, però ara s'haurà de veure si s'integra en una coalició més àmplia".

Sobre el seu paper en l'actual marc polític, Artur Mas ha afirmat que "abans era timoner, tripulava la nau, i ara faig de metge de la tripulació".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides