Quatre sindicats policials denuncien Pere Aragonès

El vicepresident de la Generalitat va dir que els delinqüents de l'1-O anaven "de verd i de blau marí"
Pere Aragonès
Pere Aragonès

Quatre sindicats policials han presentat una denúncia contra el vicepresident d'Economia i Hisenda de la Generalitat, Pere Aragonès, perquè va dir públicament que "els delinqüents de l'1-O són els que anaven de verd i de blau marí", en clara referència als colors de la indumentària de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional.

Aquesta referència a l'actuació policial durant l'1-O ha motivat una denúncia contra Aragonès per la presumpta comissió d'un delicte d'injúries. Anteriorment, els mateixos sindicats -Sindicat Unificat de Policia, Confederació Espanyola de Policia, Unió Federal de Policia i Sindicat Professional de Policia- van emetre un comunicat on titllaven el vicepresident català de "mesquí", "indecent" i "irresponsable" per aquestes declaracions, i li exigien responsabilitats polítiques.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides