Quina és la nova ‘guerra’ que ha començat a Catalunya?

Atacs amb pintura

Després del conflicte dels llaços grocs (entre els qui els posen i els qui els treuen) i de la polèmica pels cementiris organitzats pels independentistes amb creus grogues a les platges aquest estiu, ara arriba un altre episodi de guerra a Catalunya: el dels pots de pintura.

Tot va començar la setmana passada amb una acció d’Arran al domicili familiar del magistrat Pablo Llarena, a Sant Cugat del Vallès, on van empastifar amb pintura groga la porta d’entrada. En les últimes hores, aquesta guerra de pintura s’ha girat contra els independentistes i escamots organitzats d’espanyolistes s’han dedicat a embrutar nombroses façanes i portes de grups secessionistes.

Segons un tuit del fotoperiodista Jordi Borràs, han estat impactades amb pintura les seus d’Òmnium, ERC, la CUP,  l’ANC i d’entitats independentistes en diverses ciutats catalanes (L’Hospitalet, Terrassa, Manresa, Gavà, Mataró…). A través de les xarxes socials han proliferat els missatges de condemna d’aquestes gamberrades protagonitzades per espanyolistes eixelebrats i d’altres que, en canvi, s’hi mostren partidaris, invocant la justícia bíblica de l’ull per l’ull. 

Els independentistes critiquen el fet que TV3 no s’hagi fet ressò d’aquestes agressions i que Pilar Rahola –que va condemnar amb fermesa l’acció d’Arran a la porta del domicili de Pablo Llarena- no hagi dit ni piu sobre aquesta cadena planificada d’atacs a cop de pots de pintura. Ara queda la feina ingrata de netejar les pintades.

(Visited 119 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari