Quina és la nova ‘guerra’ que ha començat a Catalunya?

Atacs amb pintura

Després del conflicte dels llaços grocs (entre els qui els posen i els qui els treuen) i de la polèmica pels cementiris organitzats pels independentistes amb creus grogues a les platges aquest estiu, ara arriba un altre episodi de guerra a Catalunya: el dels pots de pintura.

Tot va començar la setmana passada amb una acció d’Arran al domicili familiar del magistrat Pablo Llarena, a Sant Cugat del Vallès, on van empastifar amb pintura groga la porta d’entrada. En les últimes hores, aquesta guerra de pintura s’ha girat contra els independentistes i escamots organitzats d’espanyolistes s’han dedicat a embrutar nombroses façanes i portes de grups secessionistes.

Segons un tuit del fotoperiodista Jordi Borràs, han estat impactades amb pintura les seus d’Òmnium, ERC, la CUP,  l’ANC i d’entitats independentistes en diverses ciutats catalanes (L’Hospitalet, Terrassa, Manresa, Gavà, Mataró…). A través de les xarxes socials han proliferat els missatges de condemna d’aquestes gamberrades protagonitzades per espanyolistes eixelebrats i d’altres que, en canvi, s’hi mostren partidaris, invocant la justícia bíblica de l’ull per l’ull. 

Els independentistes critiquen el fet que TV3 no s’hagi fet ressò d’aquestes agressions i que Pilar Rahola –que va condemnar amb fermesa l’acció d’Arran a la porta del domicili de Pablo Llarena- no hagi dit ni piu sobre aquesta cadena planificada d’atacs a cop de pots de pintura. Ara queda la feina ingrata de netejar les pintades.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides