L’autobús de Cs contra els indults

El vehicle, amb fotos de Junqueras i Puigdemont, anuncia la manifestació de dissabte a Madrid per reclamar eleccions a Sánchez
Autobús de Ciutadans
Autobús de Ciutadans

Un autocar de Ciutadans circula durant tota aquesta setmana pels carrers de Madrid. La peculiaritat del vehicle és que està decorat amb missatges crítics contra l'independentisme i contra Pedro Sánchez.

En una de les imatges s'hi veu una fotografia d'Oriol Junqueras rient, i també una foto de Carles Puigdemont, acompanyades del missatge "Indults no".

També reclama a Pedro Sánchez que convoqui eleccions immediates i convida els ciutadans a participar en la manifestació prevista per aquest dissabte a Madrid, a favor de la unitat d'Espanya i en contra d'indultar els líders independentistes.

A més, Ciutadans reparteix propaganda en què es pot llegir: "Si defenses un país de ciutadans lliures i iguals. Si sents com a teva cada bandera d'Espanya al balcó. Si ets dels que creu que cal defensar la unió dels espanyols en tot el nostre país. Si vols eleccions i no un president que depèn de Puigdemont i Otegi. Si creus que Pedro Sánchez s'està carregant Espanya. Si a tu també t'indigna que indultin i treguin de la presó els separatistes que han intentat trencar el nostre país".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides