Albert Batet utilitza la Colla Vella de Valls per ‘adorar’ el guru de Waterloo

L’independentisme fa anys que té clar que l’alcalde de Valls, Albert Batet, és un dels dirigents més aferrats a l’expresident Carles Puigdemont. Quan el resident de Waterloo ordena qualsevol cosa, ell és dels que no només li fa cas, sinó que potencia activament anar fins i tot més enllà. I tot per agradar a Puigdemont i, sobretot, intentar engrandir la figura de l’expresident. La seva admiració és tan profunda que sovint és devoció. I enmig de tot aquest sentiment d’entrega, Albert Batet va voler utilitzar la setmana passada la Colla Vella dels Xiquets de Valls –a la qual sempre ha estat lligat–per engreixar aquesta adoració.

Aquesta colla castellera és la que va guanyar el darrer premi del concurs de castells de Tarragona  i castellers  i alcalde van viatjar fins a Waterloo per lliurar i oferir el guardó a Puigdemont, com si es tractés d’una ofrena a la Mare de Déu de Montserrat. Batet, com no podia ser d’altra manera, també hi era. L’expresident, per la seva banda, es va mostrar ben agraït. Tant, que es va prestar a formar part d’un pilar que van fer els castellers, deixant-se prendre imatges amb aquella cara d’estar patint que li queda a qualsevol quan participa d’activitats a les quals no està acostumat, sense problema. L’idil·li entre Albert Batet i Carles Puigdemont té continuïtat garantida. I des de la setmana passada, amb l’ajut d’una de les colles castelleres més històriques i emblemàtiques.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides