El govern espanyol no descarta un “superdiumenge” electoral el 26-M

El ministre Ábalos ha comentat la possibilitat de celebrar comicis generals, locals i europeus alhora
Pedro Sánchez de visita ofical al Marroc
Pedro Sánchez de visita ofical al Marroc

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha sortit al pas de les declaracions d'un dels seus col·laboradors més estrets, el ministre de Foment i secretari d'Organització del PSOE, José Luis Ábalos, que aquest matí no descartava la possibilitat que finalment hi pugui haver un 'superdiumenge' electoral el pròxim 26 de maig, de manera que s'acabin celebrant els comicis generals, locals i europeus alhora.

Sánchez no ha negat la possibilitat que així sigui si finalment no es poden aprovar els pressupostos, però tampoc ho ha confirmat ni li ha volgut donar més importància.

"Res és descartable", deia Ábalos en els Esmorzars d'Europa Press a primera hora del matí sobre un 'superdiumenge' electoral, que no té precedents en la història de la democràcia espanyola.

En compareixença conjunta des de Rabat amb el cap del Govern del Regne del Marroc, Saadedín A Othmani, preguntat sobre el possible avançament electoral, Sánchez s'ha limitat a comentar que les paraules del ministre són "de pur sentit comú".

Això no obstant, ha recordat que "la prerrogativa correspon al president del Govern". I ha recordat que el ministre ha senyalat aquesta data, però també d'altres.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari