Arxivada la querella per alçament de béns contra Turull

El TSJC sobreseu la causa sobre la cessió patrimonial de l'exconseller a la seva esposa
Jordi Turull
Jordi Turull

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha ordenat que s'arxivi la causa sobre la cessió patrimonial de l'exconseller Jordi Turull a la seva esposa, Blanca Bragulat.

La Fiscalia va presentar una querella per la presumpta comissió d'un delicte d'alçament de béns, ja que Turull va cedir patrimoni a la seva esposa abans de l'1-O. Però després de denunciar un suposat comportament concertat de Turull i Bragulat per "aparentar una situació d'insolvència" i evitar eventuals responsabilitats econòmiques derivades de la causa de l'1-O al Tribunal Suprem, finalment el Ministeri Públic va sol·licitar el sobreseïment de la causa.

El TSJC, a partir de les diligències practicades, no ha detectat indicis d'insolvència punible. És a dir, que el moviment de patrimoni tingués com a finalitat evitar un eventual embargament. De fet, el TSJC ha valorat el fet que les entitats sobiranistes hagin assumit, promovent caixes de resistència, el pagament de les fiances dels líders del procés encausats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides