MosS.O.S es planten davant del conseller Buch

Mig centenar d'agents han dormit a les portes del Departament d'Interior en una protesta laboral
Protesta de MosS.O.S.
Protesta de MosS.O.S.

Una cinquantena d'agents del cos dels Mossos d'Esquadra convocats pel col·lectiu MosS.O.S. han passat la nit davant del Departament d'Interior en una acció de protesta en la qual reivindiquen millores salarials i laborals.

Aquests agents de policies de la Generalitat han passat la nit en tendes de campanya i tendals a l'espera que aquest matí s'hi sumessin altres companys per rebre el Conseller d'Interior, Miquel Buch, quan arribés al departament per participar en el Consell de la Policia.

Aquest òrgan reuneix de manera paritària la Generalitat de Catalunya i el cos dels Mossos d'Esquadra, i aquest matí hauria de tractar les demandes històriques que fan els mossos sobre les seves condicions laborals, en les que reclamen un augment de la plantilla i que es reverteixin les retallades salarials dels darrers anys.

En l'acampada d'aquesta nit, els mossos han penjat una pancarta en la qual es pot llegir "dignitat i seguretat de tots". Han posat una filera d'espelmes a les portes del departament, i un maniquí vestit de mosso al costat d'un vàter.

El carrer Diputació, on està ubicat el Departament d'Interior, ha estat tallat durant tota aquesta nit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides