Artadi assenyala Junqueras

La consellera diu que el líder d'ERC no ha contestat quatre cartes de Puigdemont
Tuit del govern sobre l'entrevista a Elsa Artadi
Tuit del govern sobre l'entrevista a Elsa Artadi

La consellera de la Presidència i portaveu del govern de la Generalitat, Elsa Artadi, ha matisat en una entrevista a El Món que no és del tot cert que no hi ha comunicació entre l'expresident Carles Puigdemont, instal·lat a Bèlgica, i l'exvicepresident Oriol Junqueras, empresonat a Lledoners.

En concret, ha dit que "hi ha comunicació unidireccional en el sentit que el president Puigdemont ha escrit quatre cartes al vicepresident Junqueras, i també li va enviar un llibre dedicat sense resposta". A banda d'assenyalar així Junqueras i de deixar clar que "té informació del president Puigdemont", ha ironitzat dient que "potser la resposta a les quatre cartes està en camí".

No obstant això, la portaveu del govern català assegura que fa un any que estan refent "alguns ponts de comunicació", i ha destacat en aquest sentit el rol de la secretària general d'ERC, Marta Rovira, que va marxar a Suïssa per evitar la justícia espanyola.

També des del Twitter del govern
Les paraules amb què Artadi ha assenyalat Junqueras han estat difoses pel compte de Twitter oficial del govern de la Generalitat, però posteriorment el missatge ha estat esborrat. Només es fa constar sobre l'entrevista concedida a El Món un tuit que destaca una altra resposta de la consellera (sobre Pedro Sánchez), per bé que també es veu el titular original de l'entrevista, centrat en les cartes de Puigdemont a Junqueras.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides