Valls incomoda Ciutadans

La cúpula de Rivera rebutja la maniobra d'acostament al PSC efectuada pel candidat a l'alcaldia de Barcelona
Manuel Valls
Manuel Valls

Les picades d'ullet al PSC per part de Manuel Valls, el candidat a l'alcaldia de Barcelona que promourà Ciutadans, no agraden al pinyol del president del partit, Albert Rivera. La direcció de Cs, explica la Cadena SER, ja posa límits a la candidatura de Valls, a qui va concedir que es presentés al capdavant d'una plataforma sense les sigles del partit taronja.

Valls ha allargat la mà diversos cops als socialistes. Darrerament, ha dit en una entrevista radiofònica que necessita els socialistes, que ells també el necessiten i que Barcelona els necessita. També ha manifestat que la capital catalana "no és cosa de partits" i ha apostat públicament per aglutinar en la seva plataforma electoral al "catalanisme moderat, a gent d'esquerres".

Després de no imposar-li les sigles a la seva candidatura, Ciutadans no vol cedir pel que fa a una eventual integració del PSC a la plataforma de Valls. Fonts citades per la SER esgrimeixen com a motiu que el PSC forma part del "sanchisme" i no defensen la llibertat i la igualtat dels espanyols, sinó els interessos de "separatismes i populistes", en referència als partits independentistes i a Podemos, que van fer president Pedro Sánchez votant la moció de censura contra Mariano Rajoy.

Les mateixes fonts, afegeix la SER, esperen que Valls s'acabi desencantant amb els socialistes perquè consideren Pedro Sánchez i Miquel Iceta irrecuperables per al "front constitucionalista".

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari