Quin ‘indepe’ excandidat a presidir el Barça acusa d’estafa als partits ‘indepes’?

Godall, contra els partits 'indepes'
Godall, contra els partits 'indepes'

Alfons Godall ha publicat una tirallonga de tuits contra Junts per Catalunya, el PDECat, Esquerra Republicana, la CUP i, fins i tot, la Crida Nacional per la República, que és oficialment un moviment però no un partit.

Aquest exvicepresident del FC Barcelona durant l'etapa de Joan Laporta i excandidat a presidir la llotja del Camp Nou es declara "desafecte" al govern de Quim Torra, que titlla de "govern efectiu o govern de Vichy", com fan el columnista d'El Nacional Enric Vila i l'exdirector d'El Temps Borja Vilallonga, també crítics amb els dirigents indepes.

"Ens han matat les expectatives, la il·lusió i la confiança. S'han rendit i ens han neutralitzat per negociar un perdó que no tindran ni d'Espanya ni nostre", els acusa Godall.

Retreu als partits que s'han "submergit en una miserable guerra partidista per mantenir quotes de poder (del poder que pot tenir una autonomia castigada) i sous de la menjadora. Prepareu les pròximes eleccions quan hauríeu de treballar només per la República". "Em sento i em sé estafat. Sense cap esperança", indica.

"Com voleu que us tornem a votar? A cap de vosaltres! No volem votar mai més si no és sota la jurisdicció de la nostra República catalana. Ja hem votat tot el que havíem de votar i hem guanyat. Vàries vegades! Només ens resta la força de la gent. Decebuda però ferma!", expressa abans d'expressar un vaticini. "Algun dia trobarem la manera. Ens deslliurarem dels partits polítics i practicarem l'única democràcia autèntica, la democràcia directa! Farem net Catalunya de colons i de colonitzats. Serem lliures i dignes", proclama.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides