El govern de Torra va destinar 640.000 euros a la Diada

La despesa en l’acte principal, amb què es va reclamar la “llibertat” dels dirigents del procés encausats, va ser de 402.000 euros
Elsa Artadi, presentant el cartell de la darrera Diada
Elsa Artadi, presentant el cartell de la darrera Diada

Els actes de la darrera Diada organitzats per la Generalitat de Catalunya i enfocats a la reclamació de “la llibertat” dels dirigents del procés empresonats o expatriats va totalitzar una despesa de 640.000 euros públics, publica El Mundo citant el contingut d'una resposta parlamentària de la consellera de la Presidència, Elsa Artadi, a Ciutadans.

La principal despesa pública institucional del darrer Onze de Setembre van ser els 402.999 euros destinats per Presidència al disseny i la producció de l'acte que va tenir lloc el 10 de setembre: el trasllat de la flama del Canigó des del Parlament fins al Palau de la Generalitat, a la façana del qual es va projectar la paraula "llibertat".

A més, es van destinar 206.533 euros des del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, que encapçala Pere Aragonès, a la inserció de publicitat de la Diada als mitjans de comunicació -189.000 euros- i a contractar el disseny del cartell -17.300 euros-. La quantitat restant fins als 640.000 euros correspon a la commemoració de la Diada a les delegacions de la Generalitat fora de Catalunya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.