Quin periodista forma part del consell nacional del PDECat?

Joan Foguet
Joan Foguet

El qui va ser cap de continguts de La Xarxa, l'organisme públic de mitjans de comunicació dependent de la Diputació de Barcelona, Joan Foguet, ha estat escollit conseller nacional del PDECat. Militant de la formació, com abans de Convergència Democràtica, aquest jove periodista va començar el seu periple professional a l'ABC com a becari. Allà va coincidir amb un altre periodista independentista com és Jaume Clotet, el qual treballa ara a la Presidència de la Generalitat amb Quim Torra com abans ho va fer amb Carles Puigdemont. Foguet ja va ser delegat en el congrés que el PDECat va fer el juliol passat a Barcelona. També és un destacat tuitaire difonent les tesis del partit.

Foguet va deixar La Xarxa fa només uns mesos per anar a treballar a la Diputació de Barcelona com a assessor en comunicació. Algunes de les persones que van coincidir amb ell tant a La Xarxa com en altres treballs destaquen que sempre ha estat un protegit del partit, però que els seus càrrecs no duren molt de temps.

Juntament a Foguet, també s'han incorporat al consell nacional l'escriptor i ex-alt càrrec de Puigdemont a Cultura Jordi Cabré, així com Martin Aranburu, Meritxell Blanch, Alfons Canela, Montserrat Caupena, Núria Creus, Cinta Espuny, Montserrat Garrido, Joaquim Ibars, Toni Massegú, Ramon Minoves, Lídia Morera, Quim Nin, Montse Oliach, Sílvia Renom, Juan Carlos Solanes i David Torrents. També s'hi afegeixen els exconsellers Meritxell Borràs i Quim Forn com a membres nats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides