Torrent vol acabar amb la brega al Parlament

Els darrers enfrontaments entre independentistes i constitucionalistes ha disparat les alarmes en la presidència de la cambra
Roger Torrent

El president del Parlament, Roger Torrent, ha decidit posar fre a les bregues constant en l'hemicicle entre els diputats de les formacions independentistes i els diputats de les formacions no independentistes.

Els darrers enfrontaments en el darrer ple han fet que Torrent hagi enviat un missatge a tots els grups parlamentaris en el qual els diu que "la discrepància i el desacord poden donar lloc a debats intensos, però mai pot ser una excusa per traspassar les mínimes normes de respecte que són exigibles en un parlament democràtic".

En la darrera sessió plenària, el president català Quim Torra va etzibar el president del grup parlamentari del PSC, Miquel Iceta, que feia "regalimar cinisme per l'escala noble" i de manca d'"humanitat" enfront de la situació dels independentistes empresonats. Però Torrent també va haver de posar pau entre la diputada de Cs, Lorena Roldán, i el de JxCat, Josep Riera, o entre la republicana Najat Driouech, i la representant de Cs, Sonia Serra.

Torrent ha estat taxatiu a l'afirmar que "no permetré ni la falta d'educació ni el menyspreu cap als membres d'aquesta càmera", afegint que "el Parlament és un temple de la paraula i cal vetllar perquè es pugui parlar de tot".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides