El Consorci Sanitari Integral cobra taxes per una oferta de llocs de treball

Els sindicats denuncien que no són oposicions de l'administració pública
Hospital Sant Joan Despí Moisès Broggi

El Consorci Sanitari Integral (CSI), amb una plantilla de 3.097 treballadors segons dades del 2017, ha comunicat als diferents comitès d'empresa una propera convocatòria de 209 llocs de treball en tots els seus centres, on també hi haurà places a temps parcial, que segons CCOO precaritzen les condicions laborals.

CCOO i la resta de sindicats dels comitès d'empresa denuncien que el CSI els ha informat que pensa cobrar una taxa per poder accedir a la convocatòria, taxa que afectaria a tots els aspirants, externs i interns.

Els sindicats han fet públic el seu rebuig al fet que s'implanti aquesta taxa, ja que argumenten que el que es convoca són llocs de treball de personal laboral, que es sotmetran a un procés selectiu en un consorci de la xarxa pública de la sanitat concertada, i no una oposició convocada per l'administració pública, que és on estan normativitzades les taxes.

El mes d'octubre els sindicats van demanar una reunió al Consell Rector del CSI per tal de discutir la qüestió i, segons denuncien, a hores d'ara encara no han rebut cap resposta. Per la qual cosa ja han decidit que comunicaran la seva disconformitat a la Conselleria de Sanitat, al CAT-SALUT i a la Inspecció de Treball.

El CSI agrupa professionals de l'Hospital Dos de Maig, de l'Hospital General de l'Hospitalet, de l'Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi, i de l'Hospital Sociosanitari de l'Hospitalet.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides