Recuperar Mas per liderar la Crida

El conseller Puigneró veu l'expresident com un gran actiu i el PDeCat evita pronunciar-se
Artur Mas
Artur Mas

Davant la possibilitat apuntada per El Periódico que l'expresident Artur Mas aterri a la Crida de Carles Puigdemont, i fins i tot pugui liderar-la convertint-se en candidat a les pròximes eleccions catalanes, el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, ho veuria amb molt bons ulls.

Puigneró ha afirmat avui en una entrevista a La Xarxa que Mas és "un gran actiu per a l'independentisme" i una persona "altament qualificada per liderar la Crida".

D'altra banda, la direcció del PDECat es limita a exalçar Mas com un "líder i referent de primer nivell". Segons el president del partit, David Bonvehí, "és obvi que hi ha gent que havia estat a CDC i que està en el PDECat que participa en la Crida". No hi veu "cap problema ni contradicció en això".

Una opinió molt diferent és la que manifesta el president de Ciutadans, Albert Rivera, que alerta que l'expresident "està inhabilitat per fer política". En una entrevista a Telecinco, Rivera diu que el que era Convergència va ser condemnada per les comissions irregulars en l'època en què Mas era el seu líder.

A més, "ha de tornar els diners" dels fons públics que es van destinar a la consulta del 9-N. Per tant, el líder de Cs sentencia que si Mas fos candidat de la Crida, "demostraria que al nacionalisme li és igual la corrupció i que algú malversés fons públics".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides