Els funcionaris catalans faran vaga per les pagues extra pendents

CCOO i UGT convoquen els treballadors del sector públic a protestar contra la Generalitat el pròxim 12 de desembre
Artadi, Aragonès i Torra
Artadi, Aragonès i Torra

Els empleats del sector públic català estan convocats a una jornada de vaga general el pròxim 12 de desembre per exigir el pagament de les pagues extra endarrerides corresponents als anys 2013 i 2014.

UGT i CCOO, els sindicats que promouen l'aturada, troben insultant la darrera proposta del govern de la Generalitat de Catalunya, que planteja retornar aquelles pagues als treballadors públics progressivament fins al 2026.

Els funcionaris catalans són els únics de les administracions autonòmiques que no han recuperat encara les pagues pendents, un import xifrat en 1.100 milions d'euros. Abans de la vaga, CCOO i UGT organitzaran mobilitzacions que culminaran amb la jornada del 12-D.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides