Els CDR escridassen Torra a Deltebre

El president ha assegurat que "només treballem per fer la república catalana"
Torra a Deltebre
Torra a Deltebre

Membres dels autodenominats comitès de defensa de la república (CDR) han escridassat el president català Quim Torra en la visita que aquest ha fet a Deltebre aquest diumenge. Els CDR han rebut Torra amb crits i pancartes on es podia llegir "ens heu traït", "estàs capacitat?", "- mirar + actuar", "volem república" o "república espavila't".

L'escarni reivindicat pels independentistes agrupats en el CDR de Sant Jaume d'Enveja a Torra ha passat en el decurs de la inauguració del nou Centre Fluvial del Delta. A l'acte, Torra va estar acompanyat per l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, i d'altres autoritats de la comarca.

En el seu discurs Quim Torra es va dirigir als que "no puguin estar d'acord amb el que fem al govern" per assegurar-los que "només treballem per fer la república catalana", afegint que "és el meu compromís i el del govern de la nació". Torra ha demanat als qui l'escridassaven que "tingueu la certesa i la confiança, com jo la tinc amb vosaltres, que serem allà i ho farem".

En aquest marc, Torra va dir que s'havia reunit amb els alcaldes investigats per la seva implicació dels preparatius de l'1-O. Torra també va recordar que el govern català s'ha personat com a acusació particular en tots els processos on hi ha "un català agredit o denunciat pels fets d'octubre".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides