Qui ha demanat el saló Sant Jordi per presentar un llibre?

Carta a d'Ibai Noguera a Quim Torra
Carta a d'Ibai Noguera a Quim Torra

Ibai Noguera, l’autor de Salvar Catalunya. El passat 31 d’octubre va enviar una carta al president de la Generalitat, Quim Torra, en la qual li sol·licitava la cessió del saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat per presentar aquesta novel·la que és una barreja de realitat i ficció entorn el procés independentista.

Noguera diu, en la carta, que s’ha animat a fer la petició després d’haver-se assabentat que la Generalitat havia cedit aquesta sala al Consell de la República per la celebració del seu acte de presentació. “Els felicito per la seva iniciativa per iniciar la cessió d’un lloc públic amb tanta història i simbolisme a entitats privades”, ironitza l’autor de ‘Salvar Catalunya’.

A més, pregunta “si la infraestructura de comunicacions: connexions, pantalles gegants, material de so, etcètera, anirà també a càrrec de la Generalitat” i assegura que està segur que la novel·la li agradarà al president català “donada la seva afició a la literatura i la seva llarga experiència com a escriptor”.

Li demano d’escriptor a escriptor”, diu Ibai Noguera. Deu dies després d’haver enviat la cara encara no ha rebut resposta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides