Tardà no descarta tornar a desobeir

El diputat d'Esquerra al Congrés diu en un acte a Lleida que "és possible" que nous dirigents "entrin a la presó"
Joan Tardà
Joan Tardà

Joan Tardà diu que és possible que nous dirigents sobiranistes entrin a la presó. El diputat d'Esquerra al Congrés, a més, afegeix que no descarta haver de tornar a desobeir. Tardà s'ha referit a aquesta possibilitat durant un acte en el qual ha participat a Lleida.

El diputat també ha demanat fermesa a la societat. El republicà ha cridat al moviment sobiranista a "mantenir-se ferm", i ha pronosticat "problemes" perquè alguns partits polítics "estan capficats en transformar el procés pacífic, cívic i democràtic en un problema d'ordre públic".

Tardà ha afirmat que "es tornarà a votar" i que cal seguir el procés "a la catalana", de forma "cívica i pacífica". "Ens cal més cervell que budell", ha considerat, referint-se que l'emoció és "important", però encara ho és més "acumular forces i avançar".

El diputat també ha opinat que el sobiranisme "ha arribat molt lluny en molt poc temps" i ha fet un símil amb una pujada a un cim. "No sabem com serà el camí, però ha de ser molt ample perquè hi pugui cabre tothom", ha explicat.

El diputat ha insistit que la primera tasca que té l'independentisme és adreçar-se als compatriotes, catalans i catalanes, que pensen "diferent o molt diferent" però "que tenen els mateixos problemes que nosaltres, els republicans".

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides