Iglesias: O pressupost o PP, Cs i Vox

Diu que si no s'aproven els comptes, els indepes es poden trobar amb un escenari molt pitjor
Pablo Iglesias amb Ada Colau
Pablo Iglesias amb Ada Colau

Iglesias recorre al discurs de la por. El líder de Podem avisa els partits independentistes que si no s'avenen a tirar endavant els pressupostos de l'Estat, es poden trobar amb un escenari molt pitjor que l'actual.

Iglesias s'ha pronunciat així des de Barcelona, en un acte a Nou Barris, al costat d'Ada Colau, Jèssica Albiach i Gerardo Pisarello.

"El que ens podem trobar és amb uns pressupostos fets a mida pels bancs, pels defraudadors. Podem trobar uns pressupostos que apostin per les retallades, que deixin sense diners els dependents", ha insistit el líder de Podem. I amb un govern format pel PP, Cs i Vox

Iglesias també s'ha dirigit a Pedro Sánchez per demanar-li "altura de mires" i "reconèixer tots els actors polítics" per resoldre el conflicte entre Catalunya i l'Estat. "El que passa a Catalunya no ho resoldran la repressió, els pals i les presons", ha afirmat.

D'altra banda, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha interpel·lat a "la responsabilitat de govern que tenen el PDEAT i ERC". "Ens tindran al seu costat per denunciar la repressió i demanar la llibertat de la gent que està a la presó, però també han d'estar ells al costat de la gent treballadora de Catalunya que no té cap culpa de la repressió del PP", ha manifestat Colau.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.