Qui és el nou botifler dels indepes més abrandats?

Marc Márquez
Marc Márquez

El pilot Marc Márquez. El pentacampió del món de MotoGP no se salva del linxament del bar de borratxos en què tot sovint sembla convertir-se Twitter. Després de la negativa a sortir al balcó de l'Ajuntament de Cervera per la presència a la façana d'una pancarta en suport dels líders independentistes empresonats, els indepes més hiperventilats han sortit en estampida contra el llorejat motociclista.

Cal recordar que els patrocinadors de Márquez havien sol·licitat abans dels festejos la retirada de la pancarta per "qüestions protocol·làries i exigències de les grans firmes", però l'alcalde de Cervera, Ramon Royes, s'hi ha negat. El ressò que ha adquirit el tema ha fet que algú hagi despenjat la pancarta, però l'alcalde l'ha reposat ràpidament.

Així, a Márquez li han dit a Twitter de traïdor en amunt. Tot i que això ja va passar l'any passat, aquest cop l'enrenou ha estat major. De fet, no és ni el primer ni el segon cop que el pilot cerverí pateix les ires de l'independentisme més abrandat. A Márquez ja el van criticar quan, després de guanyar un campionat del món, va passejar la bandera espanyola per festejar el títol. Les crítiques van ser tan extraordinàries que ja fa anys que el pilot es limita a fer onejar la bandera de la seva escuderia.

Davant la polèmica, el pilot, que sempre ha dit sentir-se "català i espanyol", s'ha limitat a dir: "No cal barrejar temes. Estem celebrant una gesta esportiva. L'únic que vull és celebrar-ho amb els meus".

Entre molts, en el seu compte de Twitter, el periodista Jordi Barbeta el convidava a actuar "com un campió", i l'avisava: "Si ens deceps, els teus èxits ja no seran nostres". El presentador del programa Està passant de TV3, Toni Soler, tibava d'ironia per escriure "un autèntic heroi", frase amb què acompanyava la notícia sobre la negativa a sortir al balcó. El seu company de programa, Jair Domiguez, també hi posava cullerada: "Que en aquests casos sempre penso que els ideals i els principis estan per sobre dels diners però… i si existeix gent sense ideals ni principis?".
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides