Els Mossos carreguen contra els CDR

Els agents han contingut els independentistes per evitar enfrontaments amb els manifestants de Jusapol
Càrregues dels Mossos als CDR
Càrregues dels Mossos als CDR

L'ampli desplegament dels Mossos d'Esquadra ha impedit que els manifestants convocats pels Comitès de Defensa de la República (CDR) hagin topat contra la marxa del sindicat policial Jusapol a Barcelona. El moment de màxima tensió s'ha produït quan els policies autonòmics han carregat contra els CDR després que aquests canviessin l'itinerari previst.

La tensió entre els participants en la protesta contra Jusapol s'ha iniciat quan els CDR han increpat els Mossos d'Esquadra, després que els agents hagin practicat identificacions a alguns dels concentrats.

La primera concentració ha reunit a prop d'un centenar de persones a la plaça d'André Malraux de Barcelona, on els CDR han convocat la protesta després que el Departament d'Interior modifiqués l'itinerari de la manifestació per evitar que coincidís amb la marxa del sindicat policial Jusapol, davant del risc d'incidents.

Els Mossos han desplegat desenes de furgons policials per prevenir incidents i han tallat al trànsit al carrer de Trafalgar, des de la plaça André Malraux fins a la de Catalunya, on pretenien manifestar-se els dos grups fins que el Departament d'Interior els ho va impedir.

Les identificacions i registres han indignat els concentrats, que han increpat als antiavalots desplegats en la protesta a crits de "no mereixeu la senyera que porteu", "els Mossos són força d’ocupació" o "Buch dimissió", entre esbroncades i xiulets dirigits als agents.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides