El Govern denunciarà el Suprem pel cas de les hipoteques

Artadi confia que la Fiscalia investigui si Carlos Lesmes i Luis Díez-Picazo han comès fets delictius
Elsa Artadi
Elsa Artadi

El Govern denunciarà dimarts que ve el Suprem davant la Fiscalia per la seva actuació en l'impost de les hipoteques. Així ho ha explicat la portaveu de l'executiu, Elsa Artadi, en declaracions des dels passadissos del Parlament, aquest divendres al migdia.

La també consellera de Presidència ha concretat que la Generalitat presentarà una denúncia davant la Fiscalia General de l'Estat perquè investigui els qui creu que són els dos responsables de la gestió de l'impost de les hipoteques, per si han comès fets delictius: el president del Suprem i del Consell General del Poder Judicial, Carlos Lesmes, i el president de la sala tres del contenciós administratiu del mateix Suprem, Luis María Díez-Picazo.

Artadi ha argumentat la presentació de la denúncia pel canvi de criteri del Suprem i la "inusual" convocatòria de la sala del tribunal, així com per "la manera com s'ha conduït el debat" i pels arguments de la revisió i el seu procediment.

La portaveu del Govern ha afegit que es tracta d'una "violació" de les lleis pròpies del Suprem, i que és la Fiscalia qui ha de garantir la justícia, sense concretar quins delictes creu que es podrien haver comès.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides