Saturació d’actes ‘indepes’

El 2 de novembre es va complir un any de la primera entrada a la presó dels membres del govern de Carles Puigdemont. Dotze mesos d’Oriol Junqueras i Joaquim Forn entre reixes. I ni tan sols una commemoració com aquesta va fer que desaparegués la lluita i l’enfrontament entre ERC i l’univers JxCat-PDECat-Crida-CDC. Quan s’apropava l’efemèride, els republicans van anunciar que el dia 1 celebrarien un gran acte a les portes de la presó de Lledoners, on es recordaria Quim Forn i la resta de presos però on evidentment el protagonista seria Oriol Junqueras.

En resposta a aquest acte, els postconvergents van parlar amb diverses entitats sobiranistes per celebrar-ne un altre al mateix lloc un dia després i qualificar-lo “d’unitari”, deixant clar que l’altre no ho era, amb la reprovació de cara al món sobiranista que això comportava per a ERC. Però per a acabar-ho de rematar, Esquerra va celebrar a Sant Vicenç dels Horts una marxa de torxes plagada de cares conegudes i líders del partit el mateix dia 2 a la mateixa hora que l’acte de Lledoners. La contraprogramació usada com a arma d’acció propagandística.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides