TV3 rectifica com volia la CUP

Toni Cruanyes retira el qualificatiu d'"antisemites" amb què el 'TN' es va referir als promotors del boicot contra l'Espanya-Israel de waterpolo
Toni Cruanyes, al 'TN Vespre'
Toni Cruanyes, al 'TN Vespre'

L'editor i presentador del Telenotícies Vespre de TV3, Toni Cruanyes, ha rectificat aquest dimecres l'associació establerta el dia anterior per boca del presentador dels esports del mateix informatiu entre l'antisemitisme i els col·lectius que van boicotejar la celebració del partit de les seleccions femenines de waterpolo d'Espanya i Israel.

En concret, Cruanyes ha dit que "quan vam dir que grups antisemites havien boicotejat la celebració del partit a Molins de Rei ens havíem de referir a grups que són contraris a la política de l'Estat d'Israel amb el poble palestí, no antisemites. Òbviament va ser un error i per això ara els demanem disculpes".

La CUP ha obtingut una rectificació exactament en els termes que havia demanat i ho ha destacat amb una piulada on també expressat: "Gràcies, i seguim treballant per una televisió pública que posi els drets humans al centre".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides