Qui és la nova bruixa convergent?

Marlen Minguell i Joan Reñé
Marlen Minguell i Joan Reñé

Jordi Pujol no és l'únic convergent que ha recorregut als serveis d'una bruixa. En el cas de l'expresident de la Generalitat, es tractava d'Adelina, una gallega a qui consultava a Andorra.

Una altra figura en el punt de mira de la justícia, l'ex-cap de l'àrea d'organització i gestió de la Diputació de Lleida Marlen Minguell, també va confiar en l'esoterisme, segons escriu el periodista Carlos Quílez al mitjà digital El Taquígrafo, citant el contingut d'atestats policials relacionats amb el cas de presumpta corrupció a la institució.

Aquesta informació relata que Minguell va mirar de convèncer l'aleshores president de la Diputació, Joan Reñé, per endollar l'esposa d'un militant i amic del PDECat (partit de tots ells), i que, en rebre una resposta negativa, va contactar amb una bruixa de Lleida perquè fes els conjurs necessaris per aconseguir que Reñé canviés de parer.

La bruixa, segons el relat policial referit per El Taquígrafo, va comunicar l'endemà a Minguell que "el problema s'ha solucionat". Tot i que no consta cap comunicació entre la bruixa i Reñé, segons la mateixa informació, Minguell es va sortir amb la seva i la seva protegida va ser contractada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides