La CUP demana una rectificació a TV3

Retreu a la televisió pública que el TN associés el boicot a l'Espanya-Israel de waterpolo amb l'antisemitisme
La CUP demana una rectificació a TV3
La CUP demana una rectificació a TV3

La controvèrsia pel partit entre les seleccions femenines de waterpolo d'Espanya i Israel, objecte d'un boicot promogut pel moviment Boicot, Desinversió i Sancions (BDS), ha derivat també en una queixa de la CUP contra TV3.

Els cupaires, que donaven suport a la protesta de BDS, s'han queixat que el Telenotícies (TN), durant la secció d'esports, hagi explicat que "la CUP i diversos grups antisemites havien boicotejat” la celebració del partit a Molins de Rei.

"Ni la CUP ni cap dels grups que vam demanar el boicot ahir som antisemites. La nostra és una posició de rebuig a l'apartheid del poble palestí per part de l'estat d'Israel, i de defensa dels drets humans. Demanem rectificació", ha escrit la CUP a Twitter interpel·lant TV3.

La regidora cupaire a Barcelona Eulàlia Reguant ha expressat que el TN "es va referir a la CUP i bàsicament a les companyes de BDS Catalunya i Prou Complicitat com a antisemites" i que “és greu confondre el boicot a l'Estat d'Israel amb l'antisemitisme". "Cal rectificació i que la televisió pública posi al centre la defensa dels Drets Humans", ha afegit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides