La CUP demana una rectificació a TV3

Retreu a la televisió pública que el TN associés el boicot a l'Espanya-Israel de waterpolo amb l'antisemitisme
La CUP demana una rectificació a TV3
La CUP demana una rectificació a TV3

La controvèrsia pel partit entre les seleccions femenines de waterpolo d'Espanya i Israel, objecte d'un boicot promogut pel moviment Boicot, Desinversió i Sancions (BDS), ha derivat també en una queixa de la CUP contra TV3.

Els cupaires, que donaven suport a la protesta de BDS, s'han queixat que el Telenotícies (TN), durant la secció d'esports, hagi explicat que "la CUP i diversos grups antisemites havien boicotejat” la celebració del partit a Molins de Rei.

"Ni la CUP ni cap dels grups que vam demanar el boicot ahir som antisemites. La nostra és una posició de rebuig a l'apartheid del poble palestí per part de l'estat d'Israel, i de defensa dels drets humans. Demanem rectificació", ha escrit la CUP a Twitter interpel·lant TV3.

La regidora cupaire a Barcelona Eulàlia Reguant ha expressat que el TN "es va referir a la CUP i bàsicament a les companyes de BDS Catalunya i Prou Complicitat com a antisemites" i que “és greu confondre el boicot a l'Estat d'Israel amb l'antisemitisme". "Cal rectificació i que la televisió pública posi al centre la defensa dels Drets Humans", ha afegit.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari