Puigdemont clama pels “diners del rescat” a la banca que CiU va votar a favor

L’expresident carrega contra el Suprem per la decisió sobre l’impost de les hipoteques
Carles Puigdemont i Juan José Ibarretxe
Carles Puigdemont i Juan José Ibarretxe

L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont s’ha sumat des de Bèlgica a les crítiques contra el Tribunal Suprem, que ha tombat aquest dimarts per 15 vots contra 13 la nova jurisprudència que obligava els bancs a assumir el pagament de l’impost de les hipoteques.

En concret, Puigdemont ha expressat a Twitter: “Els diners del rescat se’ls queden i no els tornen, i les despeses de les hipoteques te les fan pagar. Però la culpa que no hi hagi diners per a polítiques socials la tenen els grups independentistes perquè no votaran el pressupost del PSOE. És clar”.

Es dona la circumstància que Puigdemont, en el moment d’aprovar-se aquell rescat, formava part de Convergència i Unió, una federació de partits que va votar al Congrés dels Diputats a favor, de la mà amb el PP i UPN, de la reforma financera amb què el govern espanyol de Mariano Rajoy, el 2012, va impulsar un rescat a la banca de 100.000 milions d’euros pactat amb la Unió Europea.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides