Els socis del Barça rebutgen l’escut i debiliten la junta

El nou escut fracassa en intentar imposar a l'assemblea de compromissaris un mal disseny, amb falta de sensibilitat i un excés de prepotència
Escut del Baça
Escut del Baça

La crisi de l’escut del Barça, desfermada en plena assemblea de socis compromissaris en contra de la proposta de la junta d’eliminar les sigles del club, té noms i cognoms: el CEO de l’entitat, Òscar Grau, impulsor de la necessitat de fitxar un responsable executiu de marca que governés la imatge del club, inclosa l’àrea de comunicació.

De fet, en el primer organigrama presentat, Grau va deixar un espai en blanc, vacant, a falta d’un responsable que certament va trigar uns mesos a arribar, entre altres coses perquè alguns dels aspirants van renunciar-hi fins i tot abans de començar. O no veien clar el projecte o van percebre les dificultats de treballar en un entorn tan complicat com l’actual administració blaugrana.

Responsable únic
Tampoc és fàcil relacionar-se amb Jaume Masferrer, l’actual primer conseller del president Josep Maria Bartomeu, l’home que avui assumeix el comandament de l’àrea de presidència i directiva, estratègia de comunicació, relacions institucionals i també l’únic responsable de l’enfocament tan desafortunat de l’última assemblea blaugrana.

Finalment, l’elecció va recaure en Guillem Graell, especialista provinent de Codorniu, sense grans recomanacions ni honors en acomiadar-se i ideòleg de la proposta, ja enterrada, d’un escut sense les lletres FCB, obsessionat que la coincidència amb les sigles del Bayern (FCB) era un fre i un mur insalvable per a l’expansió comercial de la marca Barça.

Per descomptat l’escut actual no ha estat un obstacle en el creixement d’allò que es denomina marca Barça els darrers anys fins a dominar els rànquings de facturació, patrimoni, títols i presència a les xarxes socials, una reflexió que Guillem Graell mai es va fer.

LLEGEIX L'ARTICLE COMPLET A L'EDICIÓ EN PAPER D'EL TRIANGLE D'AQUESTA SETMANA

 

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari