Quins són els misteris sobre l’esposa de Puigdemont?

Marcela Topor

D'una banda, els diners públics que li paga aquesta temporada la Xarxa Audiovisual Local (XAL) pel programa setmanal The Weekly Mag, de dues hores de durada i emès en anglès, pel qual va percebre, segons les dades oficials36.000 euros l'anterior temporada (6.000 euros al mes). I d'altra banda, i sobretot, com es justifica un sou d'estrella mediàtica com aquest per a la conductora d'un espai amb una audiència mínima.

Marcela Topor ha concedit una entrevista al diari digital Vilaweb que no ha aclarit res de tot això. De fet, l'entrevistador no li ha fet cap pregunta en aquest sentit. Només cita The Weekly Mag per preguntar quina és l'entrevista que més l'ha marcada.

Les preguntes s'enfoquen a repassar els orígens i la formació de l'entrevistada, conèixer les seves vivències durant el procés (esment especial de l'1-O) i les de Carles Puigdemont, i a interessar-se pel seu punt de vista sobre el moment polític actual i l'horitzó, a banda de suggerir a Topor que pel seu domini de l'anglès i el francès podria "fer una ronda europea de denúncia política".

L'esposa de Puigdemont no concedeix gaire entrevistes. Pilar Rahola va fer-li una l’any 2016 pel programa de TV3 Fora de sèrie, però no és tan recordada per l'interès de les respostes -poc sucoses- com per l’exhibició de sintonia entre dues amigues que l'estiu anterior havien compartit una paella amb diversos amics famosos, entre els quals Joan Laporta, a la casa que Rahola té a Cadaqués.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides