Pujol reapareix pontificant sobre fer país

“Un pais no el podem tirar endavant només a base que un partit amb la majoria faci el que li dongui la gana”, afirma l’expresident
Jordi Pujol, a la Comissió parlamentària d'investigació del seu cas
Jordi Pujol, a la Comissió parlamentària d'investigació del seu cas

L’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, imputat per la presumpta comissió de diversos delictes relacionats amb el fet d’haver amagat diners a l’estranger, ha reaparegut aquest dimarts en el marc de l’acte “Model Sanitari Català. Una estructura d’Estat”, organitzat pel col·lectiu Tagamanent-Construir Catalunya.

Pujol, segons recull Europa Press, ha rebutjat que un partit amb majoria actuï com una piconadora política: “Un país no el podem tirar endavant només a base que un partit amb la majoria faci el que li doni la gana”. “Un país, o el construïm entre tots o no el construïm”, ha expressat.

“Hem d’estar disposats a acceptar i demanar la col·laboració de tothom que volgués participar”, ha dit també, a banda d’assenyalar la identitat i la cultura com a punts essencials per “fer país”. Pujol ha destacat la importància que té que els ciutadans visquin en bones condicions, ha indicat que la Generalitat actualment vol recuperar lleis socials i ha destacat que hi ha gent que viu “en situació molt extrema”.

En l’acte també ha intervingut el qui va ser el seu conseller de Salut i exalcalde de Barcelona Xavier Trias. Entre els assistents hi havia l’esposa de l’expresident, Marta Ferrusola, també imputada en el cas Pujol, i l’exconseller Felip Puig, el qual va formar part dels governs de Jordi Pujol i Artur Mas.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides