El PP busca candidat per Barcelona

Alberto Fernández Díaz podria repetir com a cap de cartell si des de la direcció de Pablo Casado no se li troba un substitut
A Fernández Díaz

El PP no ha designat, encara, candidat a la alcaldia de Barcelona. Alberto Fernández és a hores d’ara la persona que podria assumir l’encàrrec, sempre i quan des de la direcció de Pablo Casado no es trobés un substitut.

Totes les enquestes publicades fins ara preveuen que el Partit Popular no entraria al nou consistori a les eleccions de maig de l’any vinent. Els resultats decebedors han portat que una petita part de dirigents es plantegi la possibilitat d’integrar-se a la candidatura de Manuel Valls amb Ciutadans. Tanmateix, des del PP s’hauria descartat que a la segona ciutat d’Espanya no hi hagués una papereta electoral amb les sigles populars.

Així, Alberto Fernández, que durant el procés de primàries per elegir president es va mantenir en un silenci sepulcral, podria fer l’últim servei al seu partit de tota la vida i assumir, de nou, el lideratge a les municipals. En el cas de no obtenir representació es retiraria i deixaria pas a un nou lideratge.

Fonts pròximes a Alberto Fernández expliquen que ell està a l’expectativa i que només demana que si al final no és l’elegit li diguin amb prou de temps per buscar feina, doncs porta dedicat a la política els últims vint anys. Així mateix, també comenten aquestes mateixes fonts que Alberto Fernández estaria disposat a deixar pas a una altra persona, sempre i quan tingui la seva confiança.

Els últims dies també ha sortit el nom de Dolors Montserrat, actual portaveu al Congrés dels Diputats i que va ser regidora de Sant Sadurní d’Anoia. Malgrat tot, sembla que Casado la vol al seu costat a Madrid.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides