Llach i uns amics

La setmana passada va veure la llum el Consell Assessor per a l’impuls del Fòrum Civil i Social per un Debat Constituent. Més enllà del nom infernalment llarg i recargolat, l’organisme ha nascut entre acusacions i crítiques des de tots els fronts. Per un costat, els constitucionalistes no reconeixen en aquest consell cap autoritat legal ni utilitat real. I això era previsible.

Però des del costat independentista, la reacció no ha sigut gaire millor. I és que el president de la Generalitat, Quim Torra, havia anunciat la creació del Fòrum, i el que va aparèixer va ser un organisme previ que hauria de preparar la metodologia perquè algun dia –ves a saber quan– arribi el Fòrum propiament dit.

Però, a més, Torra hi ha posat al capdavant l’exdiputat, excantautor i amic personal del president, Lluís Llach. A ell, l’acompanyen fins a set exparlamentaris, tots coneguts per la seva bona relació personal amb Lluís Llach o amb Quim Torra. “És un sopar de Nadal amb els amics”, ha arribat a dir un dirigent independentista en privat. I és que sospiten que els venen fum.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides