El CF Reus, cap al preconcurs de creditors

Joan Oliver confia que trobarà un inversor que salvi l'entitat
Joan Oliver
Joan Oliver

La junta directiva del CF Reus ha aprovat l'ampliació de capital, punt extraordinari en l'ordre del dia de la reunió que ha tingut lloc aquest dilluns durant més de tres hores, durant la qual també s'han aprovat els pressupostos d'un club que s'enfronta a una situació límit.

El seu principal accionista, l'exdirector general del FC Barcelona i exdirector de TV3 Joan Oliver, que controla un 90% de les accions del club, ha explicat a la junta que no s'ha assolit encara cap acord per vendre el CF Reus, però que confia que trobarà aquest inversor, publica el Diari de Tarragona.

L'entitat sol·licitarà el preconcurs de creditors, un període de negociació que obre un marge de tres mesos perquè Oliver pugui trobar l'inversor que necessita, de qui es necessita que compri el club o un gran paquet d'accions. La injecció salvadora hauria d'aportar almenys 3 milions d'euros. Tant els futbolistes com els altres treballadors, per la seva part, acumularan aquest novembre dos mesos sense cobrar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides