La Guàrdia Civil investiga Puigneró

Sosté que quan era secretari de telecomunicacions va posar a disposició del referèndum webs i aplicacions informàtiques
Jordi Puigneró
Jordi Puigneró

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, també es veu esquitxat en la causa de l'1-O que instrueix el jutjat d'instrucció 13 de Barcelona.

Un informe de la Guàrdia Civil el vincula amb la posada en marxa de les pàgines webs del referèndum, i l'acusa "d'entorpir" la tasca de la justícia. Així mateix, l'Institut Armat considera que Puigneró va fer cas omís "reiteradament" a les ordres judicials relacionades amb la difusió del referèndum.

La Guàrdia Civil sosté que Puigneró coneixia de la "il·legalitat" dels procediments que estava promovent. Entre ells, la possibilitat que s'obrissin altres dominis web quan van tancar la pàgina web referendum.cat.

Puigneró va ser director del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació durant l'organització de referèndum.

En el cas que el jutge de Barcelona decidís continuar la investigació contra Puigneró, aquesta part hauria de remetre al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), per l'aforament d'aquest investigat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides