Els Bombers de la Generalitat es manifesten contra la precarietat

Denuncien que pateixen un “col·lapse estructural” i reclamen al govern més inversió en personal i vehicles
Els Bombers de la Generalitat es manifesten contra la precarietat
Els Bombers de la Generalitat es manifesten contra la precarietat

Una marxa de 400 bombers de la Generalitat de Catalunya s'ha manifestat aquest dilluns al matí des de la seu del Departament d’Interior fins a la plaça de Sant Jaume de Barcelona per denunciar que es troben “a punt del col·lapse”.

Els bombers catalans reclamen inversions en nous vehicles i material. També alerten que, per manca d’efectius, treballen massa hores extra, que els sindicats han xifrat en mig milió, aproximadament, durant el 2017.

La protesta contra la precarietat que denuncien es dirigeix, principalment, contra els departaments d’Economia i Interior, als quals retreuen que es “passen la pilota” i no resolen una situació que troben insostenible. Destaquen, de fet, que les actuals condicions afecten la qualitat del servei.

(Visited 87 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari