Macroperació contra els narcopisos a Barcelona

Uns 900 agents dels Mossos i la Guàrdia Urbana escorcollen uns 40 pisos de narcotraficants dominicans
Operació Bàcar
Operació Bàcar

Aquest dilluns, a les 7 del matí, uns 700 agents dels Mossos d'Esquadra i uns 200 de la Guàrdia Urbana han entrat a una quarantena de pisos de Barcelona on una organització criminal d'origen dominicà traficava amb drogues.

L'operació batejada com a Bàcar s'ha centrat al districte de Ciutat Vella i ha estat el resultat d'una investigació que s'ha portat a terme durant dos anys. Els principals escorcolls s'han fet al barri del Raval, però també s'ha entrat a pisos del Poble Sec, Nou Barris i Badalona.

El jutjat d'instrucció número 27 de Barcelona ha coordinat les investigacions en les quals es va destapar que bandes de narcotraficants de ciutadans dominicans havien començat a operar a Barcelona. Aquestes bandes havien generat un increment de violència que va disparar les alarmes dels cossos policials.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.