Qui té un permís especial per visitar la presó?

infanta Cristina
infanta Cristina

La infanta Cristina gaudeix d'un permís especial per poder accedir en cotxe al Pàrquing de la presó de Brieva, on es troba empresonat Iñaki Urdangarin. A més, aquest permís li permet accedir a veure el seu marit sense haver d'esperar en una sala al costat dels familiars de la resta de recluses.

Des d'Interior s'ha volgut informar que no es tracta d'un tracte de favor, sinó que tot està subjecte als protocols habituals penitenciaris que busquen preservar els drets fonamentals dels reclusos. Un protocol que també busca evitar manifestacions o possibles aldarulls.

En qualsevol cas, que Urdangarin triés la presó de dones de Brieva com a centre penitenciari s'explica pel seu interès a evitar l'impacte mediàtic d'una fotografia de la infanta accedint a la presó. És, sense cap dubte, un retrat que es vol evitar de totes totes.

De moment, la infanta ha aconseguit passar desapercebuda, i no hi ha rastre de fotos seves accedint a Brieva. No obstant això, el juliol de 2018, la premsa va aconseguir fotografiar Lucas Gui Urdangarin -un dels nebots de l'ex duc- a la sortida de la presó.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides