Jordi Sànchez, contrari a l’intercanvi gest-pressupost

El diputat de JxCat i exlíder de l'ANC discrepa del plantejament negociador d'ERC i el PDECat
Jordi Sànchez
Jordi Sànchez

El diputat de Junts per Catalunya Jordi Sànchez, encausat pel procés i en situació de presó provisional des de fa un any, s'ha mostrat partidari en un article publicat a La Vanguardia que les forces independentistes no demani al govern espanyol gestos sobre els presos independentistes per negociar els Pressupostos Generals de l'Estat.

"No entenc la raó ni comparteixo el fet de demanar un gest al govern espanyol a favor dels presos per aprovar els pressupostos de Pedro Sánchez", ha expressat, desmarcant-se de la línia manifestada per ERC i el PDECat.

Sànchez diu que els presos "no som, ni volem ser, moneda de canvi de cap negociació política" i advoca per abordar políticament el debat dels Pressupostos. Planteja, això sí, que cal demanar a Sánchez tres elements: una proposta "sobre com desbloquejar la negociació política", la retirada de tots els recursos presentats pel govern de Mariano Rajoy al Tribunal Constitucional i "una oferta política de diàleg".

“He meditat molt sobre l’oportunitat o no d’escriure aquest article. L’he deixat reposar. No l’he escrit en calent i me l’he rellegit diverses vegades. Estic segur del que ara diré”, ha explicat l'exdirigent de l'ANC.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides