Mas convida Torra i Puigdemont a la reflexió

L'expresident planteja que el sobiranisme "ha de decidir si li convé un govern del PSOE amb Podem o un govern de PP i Cs amb Vox tocant els nassos cada dia"
Artur Mas
Artur Mas

L'expresident de la Generalitat Artur Mas s'ha apartat de l'ultimàtum plantejat al govern espanyol per l'actual president català, Quim Torra, i ha plantejat al "món sobiranista" que "ha de decidir si li convé un govern del PSOE amb Podem o un govern de PP i Cs amb Vox tocant els nassos cada dia". També ha destacat que el govern espanyol, pel que fa al judici als dirigents del procés, "té marges d'actuació, per exemple, amb l'Advocacia de l'Estat, que és estructura jeràrquica del mateix govern".

Mas ha posat sobre la taula aquesta disjuntiva durant una entrevista concedida a 8TV, durant la qual també ha repartit les culpes sobre els fets que van marcar la política catalana els dies 26 i 27 d'octubre del 2017. Per a l'expresident, fa un any "hi va haver manca de garanties a Madrid", principalment, però també ha destacat l'existència d'un "interès més partidista que de país" llavors a Catalunya.

Mas ha afegit que cal fer dues coses, "construir l'objectiu de la independència i governar el país", i que l'expresident Carles Puigdemont, instal·lat a Waterloo, s'ha d'encarregar de la primera.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides