Joaquim Forn vol per les municipals una llista sobiranista conjunta

L'exconseller lamenta que no s'hagi arribat a un acord amb els republicans a Barcelona
Joaquim Forn

Joaquim Forn, exconseller d'Interior empresonat per ordre del Tribunal Suprem, lamenta que l'independentisme no hagi estat capaç de fer una llista sobiranista conjunta per concórrer a les pròximes eleccions municipals per a la candidatura per Barcelona.

Forn ha dit, en declaracions a BTV, que "aquesta és una llista guanyadora i costa d'entendre perquè hi ha partits que s'hi resisteixen", en referència a la negativa d'ERC a anar plegats amb el PDECat.

El qui va ser titular d'Interior amb el govern de Carles Puigdemont assegura que "en els milers de cartes que rebo, la gent ens demana generositat, unitat i visió de país. Només depèn de nosaltres fer-ho possible".

Des de la presó de Lledoners, Forn afirma que "si compartim que la prioritat és guanyar a Barcelona, qui encapçala aquesta llista és secundari", en referència al fet que el seu nom estigui sobre la taula per encapçalar una possible candidatura.

En aquest context, Joaquim Forn diu que se sent "fort, molt convençut del perquè estic tancat i disposat a afrontar el judici amb la moral molt alta".

Forn reclama la unitat d'acció que es va fer per a l'1-O afirmant que "la unitat d'acció ens va fer invencibles, vàrem superar tots els obstacles i la gent va votar. Aquest és l'esperit que ens permet fer grans coses i superar els obstacles. Aquest és l'esperit que hem de portar al Parlament, al govern de la Generalitat i a Barcelona".

A més, l'exconseller d'Interior, s'ha mostrat pròxim amb la plataforma creada per Puigdemont, la Crida Nacional per la República, i demana al seu partit "ser capaç d'integrar sensibilitats diferents".

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari