L’Exèrcit expulsa el militar de la Manada

Cabezuelo es trobava en situació de suspès en funcions
L'exmilitar membre de La Manada condemnat per violació Alfonso Jesús Cabezuelo

Alfonso Jesús Cabezuelo, el militar que formava part del grup la Manada que va ser condemnat a nous anys de presó per abusos sexuals ha estat expulsat de l'Exèrcit.

Cabezuelo es trobava en servei actiu sense possibilitat d'assignació de destí "per imperatiu legal", i finalment les Forces Armades han decidit la pèrdua de la seva condició militar mitjançant un expedient administratiu.

Després de la sentència contra Cabezuelo pel cas d'abusos que es va produir en els Santfermins del 2016, va passar a tenir la situació de suspès en funcions tot i que va seguir pertanyent a les Forces Armades.

El passat mes de juliol, després de sis mesos de suspensió de funcions, el militar s'havia reincorporat al servei i tot i que no treballava va cobrar el sou, que constava de la retribució bàsica i el complement corresponent al seu rang.

Cabezuelo havia estat destinat, abans de ser condemnat per abús sexual, al II Batalló de la Unitat Militar d'Emergències (UME) a la localitat sevillana de Morón.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari