Absolta la tuitaire reusenca acusada d’insultar Llarena

La jutge considera que les captures de pantalla són una prova molt feble per acreditar que la dona sigui l'autora
El jutge Pablo Llarena en un acte públic
El jutge Pablo Llarena en un acte públic

La tuitaire de Reus acusada d'amenaçar i insultar el jutge Pablo Llarena a través de les xarxes socials, per una piulada en què el qualificava de "fill de puta", ha quedat absolta.

La jutge ha absolt la tuitaire en no quedar acreditada l'autoria ni ser constitutius de delicte els tuits denunciats. La Fiscalia va denunciar a aquesta dona, Cori S., de 50 anys i sense antecedents, per insultar al jutge Llarena -que instrueix la causa contra els polítics independentistes-, haver indicat on treballava la seva dona i concloure que "no podran anar pel carrer a partir d'ara".

En el judici, el Ministeri Públic va demanar 18 mesos de presó per un delicte d'amenaces o subsidiàriament de coaccions i 2.100 euros de multa per injúries i la defensa, la lliure absolució.

Segons la sentència, no ha quedat acreditat que la tuitera fora l'autora dels missatges denunciats, ja que les captures de pantalla aportades són una prova molt feble. També assenyala que Cori és un nom molt comú a Reus, en ser un diminutiu de Misericòrdia, la patrona de la ciutat, i que l'autora podria ser una altra persona.

A més, la jutgessa assenyala que "l'expressió fill de puta no és considerada greu, ni tan sols injuriant, si no va acompanyada d'altres expressions vexatòries o denigrants" que "no apareixen en el missatge".

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides