El sobiranista Roures fitxa un exsecretari d’Estat de Rajoy

Mediapro incorpora Miguel Cardenal, proper al president de la Lliga de Futbol, Javier Tebas
Miguel Cardenal
Miguel Cardenal

El grup audiovisual Mediapro ha anunciat que incorpora a partir d'aquest mes de novembre Miguel Cardenal, qui va ser secretari d'Estat per a l'Esport i president del Consell Superior d'Esports (CSD) del govern del PP que va encapçalar Mariano Rajoy.

La missió de Cardenal, segons comunica el grup fundat per Jaume Roures, és aportar coneixements i experiència per impulsar l'àrea internacional de Mediapro. Cardenal, catedràtic de Dret del Treball i de la Seguretat Social, va ser una figura aliada de Javier Tebas, president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), i enfrontada amb Ángel María Villar, el qual va presidir la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) durant 29 anys.

Com a secretari d'Estat, Cardenal va impulsar la venda centralitzada dels drets d'emissió del futbol, modalitat que va incrementar-ne el preu. Ara fitxa per Mediapro, un comercialitzador del sector, coincidint amb la fi del període de dos anys durant els quals la llei impedeix a un ex-alt càrrec treballar per una empresa privada que hagués resultat afectada per les seves decisions com a responsable públic. Cardenal va plegar com a secretari d'Estat el novembre del 2016.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides