Torrent insisteix en l'”autocrítica” pels “espectacles que hem fet”

El president del Parlament advoca per aparcar discrepàncies entre els independentistes per "avançar cap a l'objectiu polític"
Roger Torrent
Roger Torrent

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, ha manifestat durant una entrevista emesa a La Sexta aquest diumenge que fa "tota l'autocrítica que sigui necessària amb relació als espectacles que hem fet". "És evident que ens hem equivocat, almenys a l'hora d'escenificar-ho", ha afegit a banda d'expressar que Esquerra Republicana i Junts per Catalunya "compartim una majoria, govern i un objectiu".

Torrent ja va expressar el passat mes de juliol a RAC1 que "hem de fer autocrítica" per evitar "en el futur espectacles lamentables com el que hi va haver al Parlament", en referència als fets que van precedir a la desconvocatòria del darrer ple abans de les vacances d'estiu, que no es va acabar celebrant fins a l'octubre.

D'aleshores ençà, l'independentisme ha perdut la majoria parlamentària, ja que els diputats processats de JxCat no van voler usar la mateixa fórmula de delegació del vot que els d'ERC.

El president de la cambra catalana, a més, ha manifestat ara que caldria que les forces independentistes aparquessin les seves discrepàncies per "avançar cap a l'objectiu polític" i assenyala que "no serveixen per a res les disputes".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides